MechMate CNC Router Forum

Go Back   MechMate CNC Router Forum > Electrical & Electronic > 701. Motor Drives
Register Options Profile Last 1 | 3 | 7 Days Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old Mon 30 May 2016, 11:45
buddyLumen
Just call me: buddy
 
ballard
United States of America
half-coil wiring of KL34H280-45-8A

If I'm using motor KL34H280-45-8A with Gecko 203V, and I want to do half coil wiring, and my 8 leads are:

Blue-Red
Yellow-Green

and

Brown-Black
Orange-White

would I use:
Blue-Red
(tape off Yellow-Green)

and

Brown-Black
(tape off Orange-White)?

And would it matter if I used:
Blue-Red
(tape off Yellow-Green)

and

Orange-White
(tape off Brown-Black)?

Basically, does one wiring pair have to be used with another specific wiring pair?

thanks
Reply With Quote
  #2  
Old Tue 31 May 2016, 07:37
bradm
Just call me: Brad #10
 
Somerville(MA)
United States of America
No, as long as the winding pairs aren't on the same winding, it doesn't matter. BTW, if the motor runs "backwards", you can swap ( reverse the polarity ) of any single pair ( if you swap both, keeps going the same way.
Reply With Quote
  #3  
Old Wed 01 June 2016, 19:19
buddyLumen
Just call me: buddy
 
ballard
United States of America
Thanks for the info
Reply With Quote
Reply

Register Options Profile Last 1 | 3 | 7 Days Search Today's Posts Mark Forums Read

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Coil Inductance measurement, is this normal? KenC Motors & their mountings 8 Thu 19 November 2009 01:36
Keling KL34H280 Power Supply Help Wanted Castone Motors & their mountings 4 Tue 01 September 2009 22:39
In need of a little advise from the experts...series or half-coil wiring? jeffa Motors & their mountings 7 Mon 17 August 2009 11:57
Wiring the motors GregA Archives 1 Fri 11 January 2008 08:39
Contactor does nothing when powered? - Correct terminals for coil Doug_Ford Troubleshooting 11 Sun 11 November 2007 18:23


All times are GMT -6. The time now is 07:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.