MechMate CNC Router Forum

Go Back   MechMate CNC Router Forum > Electrical & Electronic > 702. Power Supplies
Register Options Profile Last 1 | 3 | 7 Days Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old Fri 21 October 2016, 01:50
Muha-prev
Just call me: muha-prev
 
Srebrenica
Bosnia and Herzegovina
Problem power unit Fanuc A16B-1212-0110

Hello, this power unit provides a voltage + 5VDC, + 15VDC, -15VDC and + 24VDC. When connected to the power 200VAC for approximately 2 to 3 hours and lose voltage + 15VDC, -15VDC and + 24VDC fit only + 5VDC. What could be the problem?
Reply With Quote
Reply

Register Options Profile Last 1 | 3 | 7 Days Search Today's Posts Mark Forums Read

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with slaved axis MK_CATANZARO Troubleshooting 4 Fri 02 January 2015 10:58
Settings problem??? ilmataat 70. Control Systems 11 Mon 15 July 2013 22:05
Rack length problem buuk Driving Mechanisms: Rack/pinion, gears, screws, belts & chains 3 Thu 11 November 2010 12:23
shutdown problem paul60 Troubleshooting 13 Wed 30 December 2009 04:42
Kitchen table project started - Antek Power Supply problem KevinL Construction started, but not cutting yet 6 Fri 22 February 2008 21:10


All times are GMT -6. The time now is 02:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.