PDA

View Full Version : Testing, Testing


Admin
Sat 19 May 2007, 09:51
Well admin is here - now where is that Gerald bloke?

Gerald D
Sat 19 May 2007, 10:10
I am all out of breath after that long walk - here I am, present & incorrect, Sir!

Greg J
Sat 19 May 2007, 14:59
Just testing. Registered ok with no problems.

So far, I like the new format :)

Bob Cole
Sat 19 May 2007, 16:04
Checking In as requested, Mon Capitan.:rolleyes:

DocTanner
Sat 19 May 2007, 19:12
Here!

DocTanner

Jay W
Sat 19 May 2007, 20:34
Well, I finally made it over here. I like the new paint job! Followed the instructions without a hitch.

David S
Sat 19 May 2007, 22:33
I'm here and so far so good will report anything that looks out of the norm

David

Aiko
Sun 20 May 2007, 13:01
Testing 1.. 2.. 3.. Hmmm Hmmm, is it all good

J.R. Hatcher
Sun 20 May 2007, 13:18
So far, so good. I like the new feel.

Hugo Carradini
Sun 20 May 2007, 13:47
OK from these side off the world.
Reporting
Hugo Carradini

Gerald D
Sun 20 May 2007, 14:11
Hugo, you are on this side of the world. There is only one line that divides the world into 2 halves - the equator.


LiftLogger (http://www.liftlogger.co.za/) for data collection of waste bins being lifted

Frank D
Sun 20 May 2007, 18:42
Looks like everything is working fine here. Look forward to the learning.

Marc Shlaes
Mon 21 May 2007, 09:40
Gerald, I'm here. Thanks!

Marc Shlaes

Marc Shlaes
Mon 21 May 2007, 22:30
Testing real name / user name.

Gerald D
Mon 21 May 2007, 22:33
Marc, do you want me to change your user name to real name?

Paul_n
Tue 22 May 2007, 06:33
All seem fine / like the new format.

Marc Shlaes
Tue 22 May 2007, 06:46
Gerald,

Yes, please!

Greg J
Tue 22 May 2007, 07:03
How do I change New Mexico Wood Worker (user name) to Greg J (real name)?:confused:

Gerald D
Tue 22 May 2007, 07:06
Greg, I couldn't wait to change that one! :)

Marc Shlaes
Tue 22 May 2007, 07:11
Great work Gerald. I like the new forum.

Alan_c
Tue 22 May 2007, 08:09
Greetings Gerald and all, back today from a hectic two weeks visiting trade shows in Germany (Heck its expensive there...) New forum looks good, congrats.

Greg J
Tue 22 May 2007, 13:44
Gerald,

Thanks for changing that. Enjoying the new forum. Hope I don't get to tied up with the "new" look and get back to building.

Thanks for all your hard work.
Greg

Jay W
Wed 23 May 2007, 05:38
Gerald, I would like for my user name (mrgadget) to be changed to my real name (Jay W) if it's not too much trouble. Thanks....

Jay W
Sun 27 May 2007, 15:54
Hey Gerald, Just getting back to the forum after a whirlwind week. Thanks for changing that for me!

Paul_n
Tue 03 July 2007, 11:32
Gerald, profiles updated.

jtall1
Sat 07 July 2007, 15:43
Hi, just me. Test, Test, Test

DavidP
Sat 10 November 2007, 19:40
I am hvaing troubles login in and down loading files

smreish
Sat 10 November 2007, 21:41
David,
Your post just came thru....try again. If you can post, then you should be able to download. Sean

showman
Sat 10 November 2007, 23:12
Just got on and like what I'M seeing. Hope I can help so were down the road but I'm new at this. Dan

Marc Shlaes
Sat 10 November 2007, 23:37
Welcome Dan! I'm also in Ohio but quite a ways away. I'm in Cleveland. You will find that this is THE most interesting site on the Internet.

DavidP
Sun 11 November 2007, 16:19
An update on my downloading problems.

Upon entering the forum I am automatically logged in, my user name and details appear and everything is fine.
However
When I try to download a file I am a sked to log in, which I do and then I get the "Welcome DavidP you are logged in" I am then re directed to the log in page, from there I navigate back to the downloads page and it all starts over again. Please log in etc etc.

Deja veu again, and again.

David

Gerald D
Sun 11 November 2007, 23:23
David told me this morning he uses a Mac.

Will check with vBulletin tonight if they have a cure for the Mac users........other than switching to a PC. :)

smreish
Mon 12 November 2007, 09:10
Gerald,
As a good citizen - I sent David the files and profiles from my wifes Mac today so he could get started with the files. I didn't want a little thing like his mac slowing down getting started on his MM upgrade for his Shopbot. :)
Sean

Bill McGuire
Mon 12 November 2007, 19:07
Gerald/David...
I also have a Mac and have never had a problem downloading from this site.

I just now downloaded ProfilesBends09Nov07.zip without any hitches.

David... you can email me and we can go over the problem you are having if you so desire, but I do not believe Gerald's site is at fault...

Bill

DavidP
Tue 13 November 2007, 05:13
Firstly let me thank all of you for your assistance. It has great.

An update, I have been able to download files from different threads on the forum. In fact nearly everytime I have encountered a download I have tried it and it has worked. The only problem I have is downloading from the downloads thread.

Sean emailed the first two files to me yesterday and they were fine.

Last night I dragged my work computer, a Dell PC, home and hooked it up to the network and downloaded the files. It worked fine, so as Gerald has already stated it is not my account.

I believe that the problem is with the "cookies" and how V Bulletin and my browser are reading sending them.

Bill can I ask what browser are you using and what OS. I have had a cursory glance at the V Bulletin website but nothing jumps out at me. I will also serach the Apple developers site as well to see if anyone is able to shed some light on this problem

I will keep searching.

Once again thank you for all of your help.

Regards,

David

Gerald D
Tue 13 November 2007, 05:32
David, the only difference with the downloads page is that it is closed to public posting. See if you can download a big file from the archived "downloads" (also closed for posting) over here:
http://www.mechmate.com/forums/showthread.php?t=375
If that doesn't work, I'll open that thread and then you can try it again.

smreish
Tue 13 November 2007, 05:40
David,
I run Firefox on my PC and my Imac without any problems with the site. Safari does have a cookie conflict with some posting forum sites. CNCZone always gives me a fit in safari...firefox - no problemo.
Sean

Bill McGuire
Tue 13 November 2007, 15:44
David...
I'm on an intel iMac running Safari and OS X10.4.10, but my other machine iMac G5 worked just as well (OS X 10.3)

Bill McGuire

DavidP
Tue 13 November 2007, 16:27
Gerald, Sean and Bill,

Eureka!!!!

I now works. I am using an Intel Mac with 10.4.10 and safari.

I deleted all of the Mechmate cookies and logged in again and everything is fine. It seems there must have been some corruption with the cookies.

So thank you all for your assistance and help.

David.

kn6398
Tue 11 November 2008, 22:48
testing post pic

kn6398
Tue 11 November 2008, 22:49
post pic test

kn6398
Tue 11 November 2008, 23:11
posting pic